Please enable JS

Blog

Opmerking

De eventueel hier getoonde werken kunnen een beetje afwijken van de echte kleuren en dergelijke , dit onder invloed van de digitalisatie of het gebruikte medium.

Panamarenko

27 feb 2020 / Written by / Published in Blog

Op 26 februari ging ik met enkele vrienden op stap naar de expo van Panamarenko in de gebouwen van Campo&Campo te Berchem,Antwerpen. Het werd en zeer mooie uitstap en een beklijvend bezoek. Panamarenko is veruit de meest begeesterde en indringende Belgische kunstenaar van deze tijd. Een verslag over deze tentoonstelling kan je vinden op de site van Kunstkring Spectrum, en wel op de blogpagina. Je kan hiervoor ook deze link gebruiken : https://kunstkringspectrum.be/blog/

Read more...

groepsexpo 2019

28 nov 2019 / Written by / Published in Blog

Op 3 december is er de opening van de groepstentoonstelling  bij WZC Zilvervogel te Woumen. De tentoonstelling is te bezichtigen tot begin februari 2020. De deelnemende kunstenaars  zijn Caroline Desmet, Viviane Lootens , Pitou Paternostre , Gwenn Schoonjans , Frank Vanhee en mezelf uiteraard. Iedreen die wil en kan is van harte welkom om deze uitgebreidde tentoonstelling te bezoeken. Meer nieuws zal volgen in de loop van de komende weken.

De tentoonstelling werd geopend met een bijeenkomst van de kunstenaars en een rondgang over het geheel van de expo waarbij de kunstenaars zelf hun uitleg gaven over hun werk en vragen desbetreffend beantwoorden. Er was een behoorlijk positieve reaktie op het geheel en mijn werken kregen een behoorlijk positieve weerklank. Er komen regelmatig bezoekers die alles bekijken en hun reacties daarop geven een goed beeld van de appreciatie. Hopelijk krijgen we met de komende feestdagen toch nog wat nieuwe bezoekers bij.

Read more...

Strombeek-Bever (einde tentoonstelling)

14 mei 2019 / Written by / Published in Blog

Zoals sommigen misschien al weten ben ik uitgenodigd om als gastkunstenaar aanwezig te zijn op de tentoonstelling van de kunstkring van Strombeek-Bever. Het is voor mij een hele eer hiervoor gevraagd te zijn en ik zal uiteraard zeker aanwezig zijn. Mensen zullzn daar een vijftal van mijn laatste werken kunnen bezichtigen. De tentoonstelling van deze kunstkring, waarvan mijn vriend Jan Wellens dienst uitmaakt,is steeds een zeer gesmaakt evenement. Ik nodig dan ook alle mensen die mij kennen uit om deze tentoonstelling te komen bezoeken en alzo kennis te maken met andere talenten. Indien mijn inlichtingen kloppen hebben ze bij deze kunstkring een aantal jonge en nieuwe mensen die zeker de nodige aandacht verdienen.De tentoonstelling loopt van 14-09-2019 tot 30-09-2019 in het cultureel centrum, Cc Strombeek, gemeenteplein 1. Op zaterdag 14-09-2019 te 11 uur is er een vernissage met inleiding door kunstkriticus Rik Sauwen. Er is een muzikale omlijsting door de gemeentelijke Academlie Grimbergen. Hierbij nodig ik alle liefhebbers graag uit om aanwezig te zijn.

De tentoonstelling is beeindigd en ik meen te mogen zeggen dat het geheel een zeer goede expo was, bezocht door een behoorlijk aantal mensen. De reacties van deze mensen was eenduidig zeer positief en ik wens de mensen van de kunstkring te bedanken voor de uitnodiging die mij ten beurt viel. Ik leerde verscheidene nieuwe mensen kennen en zag ook weer een heel deel interressant werk. Ik dank hierbij Mevr De Koninck voor de steeds vriendelijke ontvangst en uiteraard ook mijn vriend Jan Wellens voor de gezellige uren die we alweer samen hebbenn doorgebracht. Wat mijnbetreft zullen deze mensen mij weer mogen verwachten op hun volgende tentoonstellingen, uiteraard als bezoeker dan. Ook de mensen van de gemeente moet ik bedanken voor de vlotte opbouw en nde mooie presentatie van het geheel. Ook bij de afbouw waren dezelfde mensen weer ter plekke en werd iedereen geholpen waar nodig. Zo vormen zij een geheel waarvan andere gemeenten duidelijk iets kunnen van opsteken. Rest mij enkel nog de bezoekers die speciaal afkwamen om mijn werk te bekijken, te bedanken . Tot alweer een volgende tentoonstelling ergens te lande....

Read more...

Spectrum 2019

29 jan 2019 / Written by / Published in Blog

De tentoonstelling van kunstkring Spectrum, waar ik als voorzitter fungeer, is afgelopen. De publieke belangstelling was zeer groot en de reacties van de bezoekers waren behoorlijk positief.

De Kwaliteit van het getoonde werk van de verschillende mensen uit de kunstkring is dan ook meer dan gemiddeld te noemen. Een bezoekerstotaal van boven de 1400 mensen over een twaalftal dagen

is een stimulans voor de verschillende mensen van de kunstkring om met hun werk verder te gaan en te evolueren.

Nieuws over nieuwe initiatieven in de nabije toekomst zal hier op deze blogpagina verschijnen. Bedankt aan alle bezoekers .

Read more...

Changing Worlds

25 nov 2018 / Written by / Published in Blog

De tentoonstelling  in de Art Gallery Charlotte Van Lorreinen is afgelopen.

Read more...

Tentoonstelling "Spectrum" 2018 Wachtebeke

22 juni 2018 / Written by / Published in Blog

De tentoonstelling van Kunstkring "Spectrum" voor 2018 zal plaatsvinden te Wachtebeke.

Read more...

X

Right Click

Rechts klikken en/of kopieeren niet toegestaan.