Please enable JS

Changing Worlds

Opmerking

De eventueel hier getoonde werken kunnen een beetje afwijken van de echte kleuren en dergelijke , dit onder invloed van de digitalisatie of het gebruikte medium.

Changing Worlds

Changing Worlds

25 nov 2018 / Written by  / Blog

De tentoonstelling werd vrijdag geopend in de Art Gallery Charlotte Van Lorreinen.

De opkomst van liefhebbers en vrienden was beperkt maar de reacties waren toch wel positief. De mensen hadden aandacht voor de werken en de boodschappen die erin verweven zijn.

Bevriende kunstenaars waren wel aanwezig en van die hoek kreeg ik ook aanmoedigingen betreft mijn werk. Er zijn een veertigtal werken te bekijken en een viertal automata die ik voor de eerste maal mee naar buiten breng. De openingsrede werd uitgesproken door de Heer Reynaert, in vervanging van mijn vriend Staf Van den Steen die daags voordien een achillispeesoperatie onderging. Ik wens hem een goed herstel toe. Verder werd er nadien met de mensen gekeuveld over het werk. De komende weken is de tentoonstelling te bezoeken op telkens vrijdag,zaterdag en zondag. Ik kreeg via digitale weg al behoorlijk veel reacties van mensen die in deze periode wel gaan komen. Enkele werken werden reeds vastgelegd om van eigenaar te veranderen...In de volgende weken zal ik foto's plaatsen genomen door mezelf op de dagen dat ik er ben. Voor hen die mij steunen en/of bezoeken wens ik mijn oprechte dank weer te geven. Normaal gezien, tenzij ik onverwacht verhinderd zou zijn ,zal ik op zondag wel aanwezig zijn.X

Right Click

Rechts klikken en/of kopieeren niet toegestaan.