Please enable JS

Tentoonstelling "Spectrum" 2018 Wachtebeke

Opmerking

De eventueel hier getoonde werken kunnen een beetje afwijken van de echte kleuren en dergelijke , dit onder invloed van de digitalisatie of het gebruikte medium.

Tentoonstelling "Spectrum" 2018 Wachtebeke

Tentoonstelling "Spectrum" 2018 Wachtebeke

22 juni 2018 / Written by  / Blog

De tentoonstelling van Kunstkring "Spectrum" voor 2018 zal plaatsvinden te Wachtebeke.

De tentoonstelling voor dit jaar is gepland voor het einde van het jaar, meer bepaald van 20/10/2018 tot 18/11/2018 . De expositie zal plaats vinden in het cultuurhuis "Safarken" in centrum van Wachtebeke.

Er is geen speciaal thema weerhouden dus gaat het een tentoonstelling worden met nieuw werk van alle meewerkende leden.Er zal dus vooral olieverf,acryl,aquarel en pastelwerk te zien zijn , aangevuld met keramiek en porseleinstukken. De openingsreceptie op zaterdag 20/10/2018 zal worden ingeleid door de Schepen van Cultuur , Mevr Evie Wuytack. Iedereen word vriendelijk uitgenodigd op dit gebeuren. De openingsuren tijdens de weekdagen zijn terug te vinden op de site van Wachtebeke . De nodige publiciteit zal uiteraard worden gevoerd. De affiche is een eigen ontwerp ,flyers idem dito.

Via de nieuwe site van kunstkring Spectrum (www.kunstkringspectrum.be) is hierover ook nog wat bijkomende info te lezen.

 X

Right Click

Rechts klikken en/of kopieeren niet toegestaan.