Please enable JS
Opmerking

De eventueel hier getoonde werken kunnen een beetje afwijken van de echte kleuren en dergelijke , dit onder invloed van de digitalisatie of het gebruikte medium.

PROJECT DETAILS

AFMETING: 40x40 cm

DATE: 26 januari 2019,

CATEGORY: 40x40, WHITE

STATUS: Beschikbaar


BESCHRIJVING

Doek 40 x 40 cm katoen. Acryl op ondergrond van witte gesso. Afwerking met uv-bestendige vernis.

De titel zegt hier bijna alles...het gaat over liefde....liefde zoals een mama geeft om haar jong. Wat je ziet bij de vogels op het blik...eenvoudige mussen maar de liefde voor het jong is wel aanwezig.
Wanneer we verder kijken zien we dat op het blikje tekst staat die aangeeft wat dit blik eigenlijk wel bevat...the only thing that truly matters....en misschien is dat wel waar maar wanneer we beter kijken zien we dat het blik, hoewel het er al even ligt toch beschadigt werd....en via een kleine barst ergens rechts onder loopt de inhoud langzaam maar zeker weg...en het komt naar buiten en geeft zijn ware gedaante weer....het kan goud zijn maar het is blijkbaar vluchtig of vloeibaar en loopt weg in een toevallig aanwezig afvoerputje....toevallig?? Het geeft de kwetsbaarheid van de liefde weer....we moeten er ontzag voor hebben en er aan weerken om ze te bewaren en vrijwaren van uiterlijke invloeden. Het is een samengaan van verscheidene ideeen en gevoelens die zorgen voor het behoud van de eigenlijke waarde. Maar het geeft ook weer dat de liefde op zich makkelijk verloren kan gaan en verdwijnt waar men ze niet volgen kan. Het is een breekbaar geheel....en toch is het iets waar men steeds weer naar op zoek is...het maakt deel uit van het leven.

Related items

X

Right Click

Rechts klikken en/of kopieeren niet toegestaan.