Please enable JS

groepsexpo 2019

Opmerking

De eventueel hier getoonde werken kunnen een beetje afwijken van de echte kleuren en dergelijke , dit onder invloed van de digitalisatie of het gebruikte medium.

groepsexpo 2019

groepsexpo 2019

28 nov 2019 / Written by  / Blog

Op 3 december is er de opening van de groepstentoonstelling  bij WZC Zilvervogel te Woumen. De tentoonstelling is te bezichtigen tot begin februari 2020. De deelnemende kunstenaars  zijn Caroline Desmet, Viviane Lootens , Pitou Paternostre , Gwenn Schoonjans , Frank Vanhee en mezelf uiteraard. Iedreen die wil en kan is van harte welkom om deze uitgebreidde tentoonstelling te bezoeken. Meer nieuws zal volgen in de loop van de komende weken.

De tentoonstelling werd geopend met een bijeenkomst van de kunstenaars en een rondgang over het geheel van de expo waarbij de kunstenaars zelf hun uitleg gaven over hun werk en vragen desbetreffend beantwoorden. Er was een behoorlijk positieve reaktie op het geheel en mijn werken kregen een behoorlijk positieve weerklank. Er komen regelmatig bezoekers die alles bekijken en hun reacties daarop geven een goed beeld van de appreciatie. Hopelijk krijgen we met de komende feestdagen toch nog wat nieuwe bezoekers bij.X

Right Click

Rechts klikken en/of kopieeren niet toegestaan.