Please enable JS

Natura Inspiratus

Opmerking

De eventueel hier getoonde werken kunnen een beetje afwijken van de echte kleuren en dergelijke , dit onder invloed van de digitalisatie of het gebruikte medium.

Natura Inspiratus

Natura Inspiratus

05 mei 2020 / Written by  / Blog

Recent kreeg ik bericht van de plantentuin te Meise ,in samenwerking met Fedos Belgie, dat mijn ingestuurde werken voor de door hen georganiseerde wedstrijd,genaamd Natura Inspiratus, werden geselecteerd. Er waren inzendingen van een behoorlijk aantal kunstenaars die alles samen een 545 werken instuurden. Door een jury werden er een 125 werken geselecteerd. Deze werken vormen samen een nieuwe tentoonstelling die zal plaatsvinden in het klasteel van Boechout, gelegen in de plantentuin. De tentoonstelling loopt van juni tot en met september 2020. Op het einde van de expo worden dan door de jyry de verschillende prijzen bekendgemaakt. Hoe dan ook ben ik zeer blij dat ik in de overblijvende groep zit en uiteraard hoop ik dat mijn werken bij het publiek in de smaak zullen vallen.

Mensen die hier graag naartoe willen komen kunnen me eventueel contacteren zodat ik U daar een uitnodiging voor bezorg waarmee U aan de helft van de prijs toegang krijgt tot de plantentuin.

Ik wil hier op mijn beurt de mensen van Fedos en van de Nationale Plantentuin Meise bedanken voor hun inzet om ook in deze moeilijke tijden toch met hun organisatie door te gaan.X

Right Click

Rechts klikken en/of kopieeren niet toegestaan.