Please enable JS

With a little help...

Opmerking

De eventueel hier getoonde werken kunnen een beetje afwijken van de echte kleuren en dergelijke , dit onder invloed van de digitalisatie of het gebruikte medium.

With a little help...

With a little help...

10 juni 2020 / Written by  / Blog

Naar aanleiding van verschillende toevallig samenvallende zaken, zoals selectie voor Natura Inspiratus en mijn verjaardag en nog enkele andere, verschijnt er een boekje over mijn werken van de laatste jaren. Het werk noemt "With a little help from my friends" en de vlag dekt hiermee de volledige lading. Zonder enkele van mijn vrienden zou dit niet geworden zijn wat het uiteindelijk is.

Het boek geeft een overzicht van de verschillende werken met de nodige uitleg. Er is een inleidend woord door mijn vriend Jan Wellens en verder een beetje autobiografische uitleg en een overzicht van de laatste tentoonstellingen. Er zijn ongeveer 80 bladzijden  met een zeer geslaagde lay-out. Ook de werken die werden geselecteerd voor deelname aan de wedstrijd "Natura Inspiratus" zijn opgenomen . Het werk waarmee ik de publieksprijs won in de vorige wedstrijd,"Natura Artis Magistra" heeft uiteraard ook een mooie plaats gekregen. Ikzelf geef ook een korte uitleg over dit deel van mijn werk,namelijk over het hoe en waarom en over de herkomst van deze werken.

 Preview 1 boek Marc aangepast

De eerste beperkte oplage vond reeds zijn weg naar enkele mensen en de verbeterde en definitieve versie is nu bereikbaar voor iedereen. Voor zij die interesse mochten hebben,het boek kan worden aangeschaft via mail of op de verscheidene plaatsen waar ik aanwezig zal zijn gedurende de komende maanden. Zo ben ik geregeld op de tentoonstelling in de Plantentuin te Meise maar later op het jaar zal ik ook op een eigen tentoonstelling samen met mijn vriend Jan Wellens, in het "Hof van Ryhove" te Gent, aanwezig zijn. Hierbij dank ik alle mensen die reeds een boek aanschaften en hoop dat zij kunnen genieten van hetgene dat ze lezen.X

Right Click

Rechts klikken en/of kopieeren niet toegestaan.