Please enable JS

Natura Inspiratus geeindigt...

Opmerking

De eventueel hier getoonde werken kunnen een beetje afwijken van de echte kleuren en dergelijke , dit onder invloed van de digitalisatie of het gebruikte medium.

Natura Inspiratus geeindigt...

Natura Inspiratus geeindigt...

29 sept 2020 / Written by  / Blog

Op zondag 27 september 2020 werd de wedstrijd beeindigt. De dag daarop, maandag 28 september was er dan de proclamatie van de wedstrijd met enkele toespraken van genodigden. Zo sprak de algemene voorzitter van Fedos Vlaanderen, Dhr Dokter Baeyens en de daarna sprak de administrateur generaal van de plantentuin, Dhr Steven Dessein. Dan kwam de eigenlijke proclamatie, met vermelding van alle prijzen van plantentuin en van Fedos.

Ik ben vereerd te mogen vermelden dat ik de publieksprijs toegewezen kreeg voor mijn werk "Dandelion Night" (zie bij schilderijen). Met een bezoekersaantal dat vlot boven de 60.000 lag ben ik uiteraard vereerd met deze prijs en is het een blijk van appreciatie voor mijn werk. Uit handen van de voorzitter van Fedos, Dhr Rudy Blauwbloeme kreeg ik een houten plakket met vermelding van de prijs.

Alle aanwezigen, kunstenaars, bezoekers en genodigden werden nog vergast met een drankje en wat versnaperingen wat door iedereen ten zeerste werd gesmaakt. Als afsluiting was het de minister president , Dhr Jan Jambon , die de bijeenkomst mocht afsluiten met een eigen toespraak. In deze toespraak werd het belang van cultuur in de samenleving heden ten dage nogmaals benadrukt. Ook de samenwerking van Plantentuin en Fedos werd geprezen .

Zo kwam er een eind aan deze avond en de tentoonstelling "Natura Inspiratus" en na opbreken van de nog aanwezige werken in de zaal en in het kasteel kon ik tevreden huiswaarts trekken. We kijken uit naar een nizeuwe uitdaging en hopen ook hieraan te mogen deelnemen. Als laatste wil ik alle mensen, toeschouwers bedanken voor hun bezoek en voor hun steun .X

Right Click

Rechts klikken en/of kopieeren niet toegestaan.