Please enable JS

Tentoonstelling 2020

Opmerking

De eventueel hier getoonde werken kunnen een beetje afwijken van de echte kleuren en dergelijke , dit onder invloed van de digitalisatie of het gebruikte medium.

Tentoonstelling 2020

Tentoonstelling 2020

05 okt 2020 / Written by  / Blog

 

In laatste instantie moeten wij tot onze spijt melden dat we door de genomen coronamaatregelen genoodzaakt zijn om onze tentoonstelling af te blazen. We gaan een nieuwe datum vastleggen en iedereen hiervan later op de hoogte brengen. Vriendelijke groeten.

Begin november, meer bepaald van 1-11-2020 tot en met 15-11-2020, loopt de tentoonstelling "Twee jongens,twee vrienden, één kruispunt". Deze tentoonstelling brengt hun werk onder de loupe en nodigt de bezoeker uit om de raakpunten en overeenkomsten zelf te ontdekken. Jan en ikzelf zijn twee vrienden met eenzelfde denkwereld en fantasie en we zetten onze ideeên met verschillende technieken om in kunstwerken. Jan is een meester in de linogravures en pentekeningen. Hij heeft een onnavolgbare stijl en zijn werk raakt vele mensen. Marc is een acryladept en maakt werken met een ongelooflijke precisie en toewijding. Wat hij vertelt is voor velen toegankelijk al zijn er dikwijls onderliggende lagen. Beide mannen geven ons een kijk in hun wereld op elk hun eigen manier en wie goed kijkt zal hun samenhang zeker herkennen.

U kan de tentoonstelling bezoeken alle dagen van 13 tot 17 uur en we proberen de geldende coronamaatregelen stipt te volgen zodat niemand in de problemen komt en toch onze werken kan bezichtigen. We hopen uiteraard veel mensen te mogen begroeten. Het is zo dat we proberen zoveel mogelijk zelf daar te zijn, zodat we vragen en zo meer direct kunnen beantwoorden. Iedereen is welkom. Diegenen die op de openingsdag willen komen moeten zich bij voorkeur al via mail aangeven en ze krijgen bericht of dat kan of niet.X

Right Click

Rechts klikken en/of kopieeren niet toegestaan.