Please enable JS

TrackZ te Zwijnaarde

Opmerking

De eventueel hier getoonde werken kunnen een beetje afwijken van de echte kleuren en dergelijke , dit onder invloed van de digitalisatie of het gebruikte medium.

Schelstraete Marc

TrackZ te Zwijnaarde

24 sept 2017 / Written by  / Blog

Afgelopen weekeinde organiseerde de cultuurraad van Zwijnaarde een nieuwe editie van TrackZ. Een cultuurroute doorheen de gemeente waarop iedereen welkom was

De cultuurroutre startte op zaterdag rond 11 uur en er was voor iedereen wel wat te beleven. Vanuit het centrum, meer bepaald van uit het gemeenschapshuis Melac vertrok een tocht die de deelnemers over de ganse gemeente in contact brengt met alle mogelijke vormen van kunst en/of culturele bezigheden. Er bestaan flyers en affiches . In de zaal van Melac, op de eerste verdieping , presenteerde kunstkring Spectrum waar ik deel van uitmaak, een tentoonstelling van onze werken . Samen met deze tentoonstelling organiseerden wij een tekenwedstrijd voor de jeugd. Twee leeftijdscategorieen kregen de mogelijkheid om op een aangeboden blad een impressie weer te geven van datgene wat zij zagen. De gekozen winnaars krijgen een prijs van de kunstkring en hun werk zal worden ingekaderd. Hierbij krijgen zij de mogelijkheid om hun werk ter beschikking te stellen voor onze tentoonstelling in het "Hof van Ryhove" te Gent, begin mei 2019. We kregen behoorlijk veel kandidaten en het resultaat zal binnenkort op de site van de kunstkring weergegeven worden (www.kunstkringspectrum.be).

Meer info over het ganse gebeuren kan U daar ook vinden. Verschillende toeschouwers maakten hier kennis met mijn werk en kunnen langs deze weg via mail ook hun reakties kwijt (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 X

Right Click

Rechts klikken en/of kopieeren niet toegestaan.