Please enable JS

About Me

Biografie


random.6

Gedurende mijn loopbaan als interieurontwerper werd het schilderen steeds weer gebruikt om de mensen een visuele voorstelling te geven van wat ik als ontwerper beoogde. Dit schilderen was louter in functie van het ontwerp en van de klant. De gebruikte technieken waren daar ook uitsluitend op gericht. Pentekening en aquarelleren werden dan ook veelvuldig gebruikt.

Op vraag van klanten werden soms ook andere dingen geschilderd. Zo ontstond de drang om meer te schilderen, en dan gewoon om een eigen werk op te bouwen. Schilderijen met een eigen visie. De alzo ontwikkelde techniek gebruik ik nu dagdagelijks in mijn huidige werken.Deze werken zetten me tot nadenken en laten me beseffen dat er zoveel om me heen is waar we meestal niet bij stilstaan. Het zijn eveneens prachtige stukken die rustgevend overkomen.
ts author2
Dirk Verbruggen

Zag deze werken op tentoonstelling in Gent en was erg verbaasd en verwonderd. Het zijn werken die mensen aanspreken door zowel de opbouw en eenvoud maar ook door de onderwerpen. Ik volg U via deze site...knap werk.
ts author4
Eric Vandeputte

I don't work from drawings. I don't make sketches and drawings and
color sketches into a final painting
Jackson Pollock

X

Right Click

Rechts klikken en/of kopieeren niet toegestaan.