Please enable JS

Super User

Super User

Super User

Interieurontwerper en kunstschilder. Voorzitter van kunstkring "Spectrum" te Zwijnaarde.

maandag, 10 augustus 2020 08:20

MASTER OF COLORS

maandag, 10 augustus 2020 08:01

UNWANTED EVOLUTION

zondag, 09 augustus 2020 11:14

Fake...

vrijdag, 06 december 2019 10:49

GENERATIONS...

woensdag, 10 juni 2020 09:30

With a little help...

Naar aanleiding van verschillende toevallig samenvallende zaken, zoals selectie voor Natura Inspiratus en mijn verjaardag en nog enkele andere, verschijnt er een boekje over mijn werken van de laatste jaren. Het werk noemt "With a little help from my friends" en de vlag dekt hiermee de volledige lading. Zonder enkele van mijn vrienden zou dit niet geworden zijn wat het uiteindelijk is.

Het boek geeft een overzicht van de verschillende werken met de nodige uitleg. Er is een inleidend woord door mijn vriend Jan Wellens en verder een beetje autobiografische uitleg en een overzicht van de laatste tentoonstellingen. Er zijn ongeveer 80 bladzijden  met een zeer geslaagde lay-out. Ook de werken die werden geselecteerd voor deelname aan de wedstrijd "Natura Inspiratus" zijn opgenomen . Het werk waarmee ik de publieksprijs won in de vorige wedstrijd,"Natura Artis Magistra" heeft uiteraard ook een mooie plaats gekregen. Ikzelf geef ook een korte uitleg over dit deel van mijn werk,namelijk over het hoe en waarom en over de herkomst van deze werken.

 Preview 1 boek Marc aangepast

dinsdag, 05 mei 2020 17:39

Natura Inspiratus

Recent kreeg ik bericht van de plantentuin te Meise ,in samenwerking met Fedos Belgie, dat mijn ingestuurde werken voor de door hen georganiseerde wedstrijd,genaamd Natura Inspiratus, werden geselecteerd. Er waren inzendingen van een behoorlijk aantal kunstenaars die alles samen een 545 werken instuurden. Door een jury werden er een 125 werken geselecteerd. Deze werken vormen samen een nieuwe tentoonstelling die zal plaatsvinden in het klasteel van Boechout, gelegen in de plantentuin. De tentoonstelling loopt van juni tot en met september 2020. Op het einde van de expo worden dan door de jyry de verschillende prijzen bekendgemaakt. Hoe dan ook ben ik zeer blij dat ik in de overblijvende groep zit en uiteraard hoop ik dat mijn werken bij het publiek in de smaak zullen vallen.

Mensen die hier graag naartoe willen komen kunnen me eventueel contacteren zodat ik U daar een uitnodiging voor bezorg waarmee U aan de helft van de prijs toegang krijgt tot de plantentuin.

Ik wil hier op mijn beurt de mensen van Fedos en van de Nationale Plantentuin Meise bedanken voor hun inzet om ook in deze moeilijke tijden toch met hun organisatie door te gaan.

donderdag, 27 februari 2020 11:42

Panamarenko

Op 26 februari ging ik met enkele vrienden op stap naar de expo van Panamarenko in de gebouwen van Campo&Campo te Berchem,Antwerpen. Het werd en zeer mooie uitstap en een beklijvend bezoek. Panamarenko is veruit de meest begeesterde en indringende Belgische kunstenaar van deze tijd. Een verslag over deze tentoonstelling kan je vinden op de site van Kunstkring Spectrum, en wel op de blogpagina. Je kan hiervoor ook deze link gebruiken : https://kunstkringspectrum.be/blog/

zondag, 12 januari 2020 10:25

DANDELION NIGHT

zondag, 12 januari 2020 09:51

TWEEBLAARKANNIEDOOD

donderdag, 28 november 2019 21:35

groepsexpo 2019

Op 3 december is er de opening van de groepstentoonstelling  bij WZC Zilvervogel te Woumen. De tentoonstelling is te bezichtigen tot begin februari 2020. De deelnemende kunstenaars  zijn Caroline Desmet, Viviane Lootens , Pitou Paternostre , Gwenn Schoonjans , Frank Vanhee en mezelf uiteraard. Iedreen die wil en kan is van harte welkom om deze uitgebreidde tentoonstelling te bezoeken. Meer nieuws zal volgen in de loop van de komende weken.

De tentoonstelling werd geopend met een bijeenkomst van de kunstenaars en een rondgang over het geheel van de expo waarbij de kunstenaars zelf hun uitleg gaven over hun werk en vragen desbetreffend beantwoorden. Er was een behoorlijk positieve reaktie op het geheel en mijn werken kregen een behoorlijk positieve weerklank. Er komen regelmatig bezoekers die alles bekijken en hun reacties daarop geven een goed beeld van de appreciatie. Hopelijk krijgen we met de komende feestdagen toch nog wat nieuwe bezoekers bij.

Pagina 1 van 9

X

Right Click

Rechts klikken en/of kopieeren niet toegestaan.