Please enable JS

FAQ

Hallo, hoe kan ik U helpen ?

WAAROM ACRYLVERVEN?
De keuze van de verfsoort is louter uit technisch oogpunt. Het laat de schilder toe om op korte tijd verscheidene lagen boven elkaar te leggen.
ZIJN WERKEN BESCHERMD TEGEN LICHTINVLOED?
De werken worden na voltooing voorzien van een dubbele eindlaag met uv-bestendige vernis. Hierdoor zijn de werken ook makkelijker te onderhouden en beter bestand tegen invloeden van buitenaf.
WERKEN IN OPDRACHT?
Werken in opdracht worden in nauwe samenwerking met de opdrachtgever uitgevoerd. Sommige van deze werken zijn terug te vinden op de site met goedkeuring van de eigenaars.
ZIJN WERKEN TE KOOP?
Alle werken zichtbaar op de site zijn te koop tenzij anders vermeld. Op eenvodig verzoek via email zend ik U de prijzen zoals gevraagd.
KAN MEN WERKEN OOK BEZICHTIGEN BUITEN TENTOONSTELLINGEN?
Na onderlinge afspraak kan men werken bij mij thuis komen bezichtigen. Ook op tentoonstellingen kunnen werken worden aangekocht.
WAAR VIND IK NIEUWS OVER TENTOONSTELLINGEN?
Nieuws hierover komt normaal op de blogpagina te staan en wel ruim op tijd. Ook via mail kan U deze info gewoon opvragen en bekomen.
KAN IK EEN KOPIE KRIJGEN VAN EEN VERKOCHT SCHILDERIJ?
Dit is niet mogelijk daar elk werk op zich uniek is en ik geen enkel werk tweemaal maak. Een afbeelding van het werk is uiteraard wel te verkrijgen.

X

Right Click

Rechts klikken en/of kopieeren niet toegestaan.