Zaterdag 11 en zondag 12 november jongstleden was er de tentoonstelling “Kiezen voor kunst” , georganiseerd door Curieuz Zottegem. Het was de bedoeling om regionale kunstenaars en hun werk voor te stellen aan het grote publiek. Plaats van het gebeuren was het kasteel van Leeuwergem.

Al vanaf de receptie vrijdag was het duidelijk dat er een mooie collectie kunstwerken aanwezig was. Beeldhouwwerk , aquarellen, smeedwerk, en schilderwerken waren te bezichtigen. Een veertigtal kunstenaars stelden tentoon en waren meestal aanwezig op het evenement. De toeloop van het publiek was ook behoorlijk en denkelijk gelijkwaardig aan de vorige editie.

Ikzelf kreeg veel toeschouwers met vragen en mocht meermaals horen dat mijn werken in de smaak vielen. De twee dagen gleden snel voorbij en het was een mooi initiatief. We danken hierbij Yana Giovanis, Sandra Deroeck en Kurt Deloor voor het door hen geleverde werk. Hopelijk gaat men in de toekomst dit initiatief herhalen en uiteraard hoop ik er dan weer te mogen bij zijn.

LGBTQ2

Bio Hazard