Onze nieuwe site werd dus opgebouwd met of rond het thema “Oshine” wat een mooie samenhang opleverde en een fraai en rustig beeld geeft.

De site werd dus hermaakt met de bedoeling een betere beleving te geven aan de bezoeker. Ook een breder aanbod was één van de opgaven.

Het breder aanbod bestaat erin dat buiten mijn eerder bekende werk er ook plaats werd voorzien voor mijn minder bekend werk. Dit zijn bijvoorbeeld de automata maar ook schilderijen in de meer surrealistische betekenis. Wat er dus bijkomt met de nieuwe site is hetvolgende:

  • Betere voorstelling en lay-out van het geheel.
  • Betere presentatie van de werken in het bijzonder via de portfolio.
  • Aanbod van geheel nieuwe werken bij automata en schilderijen.
  • Een betere contactpagina zodat iedereen  contact kan maken.

Het ligt dan ook in de bedoeling dat alle bezoekers makkelijk hun weg vinden naar de werken en de uitleg hierover. Verder maakt iedereen kennis met het hoofdstuk “automata” en andere schilderijen.

Ik hoop dat de bezoekers de veranderingen positief ervaren en ik verwacht eventuele opmerkingen hierover. Waar mogelijk zal er dus nog bijgeschaafd worden.

Het geheel van voorop beantwoordde vragen is dus weggevallen, gewoon door de reakties van vroegere bezoekers en mede door de vaststelling dat er weinig bezoekers die vragenlijst gebruikte. Ook al het proza in verband met mezelf werd weggelaten . Indien mensen toch meer willen weten kunnen ze dat gewoon via digitale weg vragen.

Naar Blog